LUMPOVALA U NOĆNOM KLUBU U HRVATSKOJ: Šmizla pre 2 godine uhapšena zbog droge i oružja?
Foto: Profimedia/Printscreen

drugarica Nenada Marinkovića Gastoza

LUMPOVALA U NOĆNOM KLUBU U HRVATSKOJ: Šmizla pre 2 godine uhapšena zbog droge i oružja?

Rijaliti -

Incident se desio pre dve godine u Zagrebu tokom racije, kada su kod jovane nađeni narkotici.

Jovana Novakov Šmizla navodno je uhapšena pre dve godine u Hrvatskoj! Učesnica „Parova“ bila je s društvom u noćnom klubu u Zagrebu kada je upala policija i kod nje pronašla oružje i drogu.

Otkako je ušla u rijaliti, drugarica Nenada Marinkovića Gastoza privukla je veliku pažnju na sebe, kako svojom burnom prošlošću, poslovanjem svog frizerskog salona, tako i svađama s Ivanom Marinkovićem. Muškarac blizak Jovani otkrio je još neke detalje o njoj koje ona skriva od gledalaca, ali i svojih cimera u luksuznoj vili.

Navodno, Šmizla je tokom posete Hrvatskoj pre dve godine završila u pritvoru.

- Jovana nije onakva kao što se predstavlja. Uopšte nije vredna, niti je taj salon od koga živi zaradila sama ili uz pomoć roditelja. Drugi joj sve finansiraju, njena porodica je fina, ali oni su radnička klasa. Što ne pominje svoju burnu prošlost? Bila je hapšena u Zagrebu pre dve godine. Bila je tamo s društvom u noćnom klubu kada je upala policija i pretresala goste. Kod nje je pronađeno oružje i nekoliko grama droge, ne znam koja je u pitanju. Privedena je, ali neko je sredio da je brzo puste i da se oslobodi krivice - kaže izvor.

Kontaktirali smo i sa Jovaninom drugaricom, koja nam je rekla da ništa nije onako kao što izgleda.

- Šmizla je strejt devojka i ne konzumira ništa osim alkohola! Bio je neki incident u Hrvatskoj, ali Jovana je nedužna. Njen problem je samo taj što se druži s opasnim momcima i zbog toga je nastradala ni kriva ni dužna. Kada je policija upala u lokal, neko od prisutnih je drogu stavio pored njene tašne, pa su posumnjali da je to njeno. Što se tiče oružja, u to nisam upućena. U svakom slučaju, policajci su uzeli izjavu od nje i shvatili da ona nema veze s tim, već da je samo žrtveno jagnje - kaže njena drugarica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/J. S. /Foto: Profimedia/Printscreen

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track