PRODAVALA SE ZA 40 EVRA, JURILA ME NOŽEM, SVE DA BIH SE SAŽALIO: Bivši dečko učesnice rijalitija otkrio SKANDALOZNE stvari koje je radila! Isplivao oglas SEKS usluga!
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE ĆUTAO

PRODAVALA SE ZA 40 EVRA, JURILA ME NOŽEM, SVE DA BIH SE SAŽALIO: Bivši dečko učesnice rijalitija otkrio SKANDALOZNE stvari koje je radila! Isplivao oglas SEKS usluga!

Rijaliti -

Rijaliti učesnica Ljubica Stankov intrigira javnost od samog početka učešća, a sada su isplivali novi detalji o njenom životu.

"Sve je kao što piše u oglasu. Ona mi je dala broj te žene sa kojom je radila. Ta žena ima negde između 40-50 godina, što mi je i Ljubica isto potvrdila", započinje priču anoniman izvor koji tvrdi da se učesnica "Parova 7" navodno prodavala za novac.

U oglasu navodno stoji da je svoje usluge naplaćivala tako što je pola sata koštalo 40, a pun sat 70 evra.

foto: Printscreen

"Dvadesetogodišnja Anđela, ispunjava fantazije galantnoj gospodi i muško-ženskim parovima. Klasika, oral, an*l", piše navodno u oglasu na kom se primećuje sličan lik sa Ljubicom iako je faca zamućena, ali je prepoznatljiva po "šapa tetovaži" na svojoj zadnjici.

"Stan u kojem je radila sa tom ženom se nalazi negde kod Ade. Mislim da je u pitanju Vidikovac", dodaje upućen izvor koji ostaje anoniman.

"Imala je oko 10 mušterija za mesec dana. Nisam imao odnose sa njom, morate da me razumete zaista. Sramota me je što sam bio sa takvom osobom. Jurila me je nožem, lažirala test za trudnoću, abortus. Samo da bi me uhvatila na sažaljenje i razne druge stvari", dodaje izvor za kraj.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track