BEZ DLAKE NA JEZIKU

LJUBA ĆE RAZMISLITI POSLE SUROVO ISKRENIH REČI NJENE ĆERKE: Za mene je majka davno pokopana priča, to što radi je JADNO! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević među prvima su odgovarali na pitanja novinara, a nakon izjave Katarine Ristić da ima saznanja da Dragojević voli i isti pol, digla se velika prašina.

U jednom momentu David je izjavio kako Aleksandrina majka, Ljuba Pantović u spoljnjem svetu priča kako on voli i muškarce, da bi zatim njih dvoje izneli svoje stavove o Ljubi.

foto: Printscreen

"Što se tiče moje majke, ona pati za tim da uđe u rijaliti sad. Čestitka je užasna, cela poruka je dvosmislena. Ona je u toj poruci napisala kako me on vuče na dno i kako nisam pokazala ni jedan posto sebe. To je odvratno, pogano, ne želim da pričam ružno o njoj, ali počinjem da mislim jako ružno i ne želim je u svojoj okolini. To što ona radi je jadno. Ne postoji stvar koju ona može Davidu da zameri, nikad se nije bunila. Njega pljuje zarad sebe, ne zbog mene jer ona ima neke skrivene interese zbog toga. Što se mene tiče ona je odavno za mene pokopana priča. Ne bi ona čekala rijalitije da mi se javlja", rekla je Aleksandra.

"Kad je ona počela da snima te lajvove, poslao sam joj poruku. Ti kao jedna majka ne bi trebalo da to tako radiš. Ona je gledala da uništi našu vezu. Ona dođe u Beograd, donese pun paket slatkiša frizeru, a kod unuke ne dođe uopšte", dodao je David.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track