NOVI LJUBAVNI TROUGAO: Luna rastura brak Davidu i Aleksandri PROĆI ĆE KAO KIJA!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

NE ODVAJAJU SE

NOVI LJUBAVNI TROUGAO: Luna rastura brak Davidu i Aleksandri PROĆI ĆE KAO KIJA!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić može da doživi sudbinuKije Kockar! Atraktivna učesnica „Zadruge 2“ u konstantnom je strahu da će je njen suprug David Dragojević ostaviti zbog Lune Đogani. Ona već duže vreme shvata da je njihov odnos poljuljan, a posebno primećuje da je muž zapostavlja zbog lepe blogerke.

Ćerka Ljube Pantović sumnja da se njen suprug zaljubljuje u blogerku jer poslednjih dana svaki čas trči za njom, te se ne odvajaju. Njen strah pojavio se prilikom Davidovog razgovora sa Lunom, kada su sami sedeli u jednoj od prostorija. Nakon što je ona naišla, Dragojević je prekinuo razgovor sa ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija i odjednom pobesneo i počeo da viče i istresa se na svoju ženu. Aleksandra ga je popreko pogledala, pa je sela sa njima kako bi nastavili zajednički razgovor.

foto: Printscreen

Druga situacija dogodila se sutradan, kada je David pokušavao da uteši Lunu zbog njene patnje za Slobom Radanovićem. Ona u poslednje vreme ima napade histerije, a Dragojević to koristi kako bi joj se što više približio.

Među njima se za sada ništa ne dešava, niti su potegli temu o simpatijama, ali vidno je da se David sve više udaljava od Aleksandre. Niti imaju seks, niti su posvećeni jedno drugom kao na početku rijalitija.

- On me ignoriše! Odbija da spava sa mnom. Razumem da ne želi mene da izlaze sramotni snimci u javnost, ali mi smo muž i žena i smatram da je to potpuno normalno, pa čak i pred kamerama - rekla je nedavno Subotićeva.

foto: Kurir

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja