IZBACIVANJE

SKANDAL UŽIVO! BESNO NAPUSTILA STUDIO: Jovica ubedljivo IZBAČEN iz Zadruge 2, a zbog onoga što je rekao, nastala DRAMA PRED KAMERAMA (VIDEO)

Rijaliti -

Jovica Putniković ubedljivo je je izgubio od Mikija Đuričića budući da je imao pčelar iz Kupinova osvojio 99 odsto glasova, a Jovica samo 1 odsto. Međutim, niko nije ni slutio da će zbog jedne njegove rečenice nastati prava drama u studiju.

Naime, u studio je kao njegova podrška došla bivša zadrugarka Miljana Arsić, s kojom je započeo vezu u rijalitiju, međutim jedna njegova rečenica ju je toliko iznervirala da je napustila studio i pre nego što je saopšteno da je upravo on taj koji napušta "Zadrugu".

foto: Pritncreen

Naime, Miljana je pobesnela što je Jovica tokom izbacivanja kao najemotivniji trenutak u rijalitiju naveo svoju nominaciju, a ne njihovu vezu. Ona je ustala i saopštila da napušta studio jer ne želi da ga vidi.

"Ako bude prilike videćemo se negde u gradu, ali sada ne želim da budem osoba koja će njega da sačeka", rekla je Miljana i izašla iz studija.

- Rekli smo kad izađem napolje da ćemo razgovarati i da unutra neću biti ni sa kim. Sad sam izašao i videćemo se. Saznao sam da je njen plan bio da bude sa mnom kad je ulazila - rekao je Jovica o Miljani kada se i sam pojavio u studiju.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track