ko je ovde lud

LAZAR ZAPANJIO! SKOČIO U JEZERO ZBOG MOSKVE: Ja sam se zaljubio u TEBE i boli me KU.AC ZA SVE! Ma ti si dečko za terapiju, OZBILJNA DIJAGNOZA! (VIDEO)

Rijaliti -

Nataša Moskva je umirala od smeha sa cimerom Cobijem kada je naišla i videla svog dečka Lazara Jeremića kako je skočio obučen u jezero. Zapravo, Miki Đuričić se našalio, a on je to stvarno i uradio.

"Izađi ludaku ni jedan u du.e te je.em ludo. Ko li te je stvorio takvog, ja luđeg čoveka video nisam", pokušavao je da ga dozove Cobe.

Lazar je odlepio za Moskvom koja je saznala da ju je lagao za priče koje kruže van rijalitija o njemu, d ajoj nije priznao neke stvari, pa sada pokušava da se opere:

foto: Printscreen

"Ja sam se zaljubio u tebe i boli me ku.ac za sve! Kad izađeš shvatićeš koje su to sve neistine pričali, videćeš da to sve nije istina".

"I sada je došao i rekao mi je da je tu osobu 2 puta ka.ao. Ti si rijaliti igrač, a ja neću biti tvoj pijun. Biću ku.ka samo prema tebi. Možeš mi kuvati i prati dok sam ovde, a sada se idi i obuci i marš iz mog kreveta. Ja ću spavati sa drugim muškarcem. Ti si jedan patološki lažov", bila je nemilosrdna Moskva.

foto: Printscreen YT

Podsetimo, Nataša nije želela da prisustvuje sastanku veče pre ovoga, pa je Jeremić odgovarao voditeljki umesto nje:

"Ona je rekla da se jako loše oseća zdravstveno, i ako mora da se kazni, rekla je neka se kazni".

"Nataša će biti kažnjena oduzimanjem nedeljnog honora, kao i svako ko se ogluši o poziv produkcije, Lazare možeš da joj preneseš moje reči", rekla je voditeljka.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track