ŠOK! ZORAN I VLADIMIR MARJANOVIĆ ULAZE U RIJALITI:   Optužen je za ubistvo supruge Jelene, a evo kakve je uslove tražio i koliko para će dobiti
Foto: Aleksandar Jovanović, Privatna Arhiva

HAOS

ŠOK! ZORAN I VLADIMIR MARJANOVIĆ ULAZE U RIJALITI: Optužen je za ubistvo supruge Jelene, a evo kakve je uslove tražio i koliko para će dobiti

Rijaliti -

Danima se najavljuju nove učesnike rijalitija koji će u toku sledeće nedelje postati ravnopravni takmičari sa onima koji su trenutno u vili.

Bojana Ristivojević otkrila je ukućanima da će to biti jedna porodica, a producenti pregovaraju sa Zoranom Marjanovićem i njegovim ocem Vladimirom.

foto: Marina Lopičić

"Pregovori traju već mesec dana, a porodica Marjanović je imala specijalne uslove. S obzirom na to da optužnica protiv Zorana za teško ubistvo supruge Jelene i dalje postoji, a da se on brani sa slobode, veliko je pitanje kako bi to funkcionisalo. Ipak, producenti su uporni u želji da njega i njegovog oca Vladimira ubace u rijaliti", otkriva izvor.

"Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku" dodaje izvor.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenje za sve", rekli su na TV „Hepi“.

Kurir.rs/Vip/Foto Prinscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track