MINU MAJKA EKSPLOATIŠE! IZBAVITE MI DETE IZ KANDŽI PROSTITUCIJE: Vapaj očajnog oca podigao Srbiju na noge, a onda ga je ćerka jednom rečenicom PONIZILA!
Foto: Printscreen

ŠOK

MINU MAJKA EKSPLOATIŠE! IZBAVITE MI DETE IZ KANDŽI PROSTITUCIJE: Vapaj očajnog oca podigao Srbiju na noge, a onda ga je ćerka jednom rečenicom PONIZILA!

Rijaliti -

Mina Vrbaški trenutno je u žiži javnosti zbog udaje njene majke Ivane Vrbaški za oca Aleksandre Subotić, Karađorđa Subotića. I dok Aleksandra Subotić besni, Mina odobrava taj brak, a priča o njenom biološkom ocu je i te kako iznenadila javnost.

Naime, Nenad Pešut, biološki ptac Mine Vrbaški je prošle godine izjavio da želi svoje dete da izvuče iz kandži prostitucije, te da se ne slaže sa njenim učešćem u rijaltiju.

foto: Pritnscreen

"Mina je već duže vreme u bekstvu od kuće, zato ovim putem želim da izvučem svoje dete iz kandži mafije, prostitucije i svih tih dešavanja u kojima je ona trenutno. Vraćam se iz inostranstva za nekoliko dana i obratiću se centru za socijalni rad i svim nadležnima da je zaštitim. Minu majka eksploatiše, koji bi roditelj dozvolio maloletnom detetu da uđe u rijaliti", rekao je Pešut tada.

Međutim, Mina je svom ocu oštro odgovorila:

"Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa! Ne znam odakle njemu da se ja bavim prostitucijom?! Mada, često čujem da to ljudi komentarišu. Čim je neka devojka lepa i lepo izgleda, ona je odmah promiskuitetna. To su gluposti!", pričala je starleta.

Kurir.rs/Srbijadanas/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track