TOMIĆ POCEPAO MARINKOVIĆA! Makljaža u vili, pala i krv! Jedva ga obuzdali, a onda je IVAN sve šokirao (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

TOMIĆ POCEPAO MARINKOVIĆA! Makljaža u vili, pala i krv! Jedva ga obuzdali, a onda je IVAN sve šokirao (VIDEO)

Rijaliti -

Ivan Marinković pijan je uspeo da isprovocira Đorđa Tomića, što je izazvalo opšti haos. Iscepao ga je, a Marinkoviću je čak tekla krv iz nosa.

Đorđe je pokušao da objasni šta se dešavalo protekle noći.

"Sinoć sam dobio ulogu voditelja i lepo sam se obraćao našim drugarima, a Ivan Marinković je ometao emisiju", rekao je takmičar.

foto: Printscreen

"Nakon što je opomenut više puta, njegova lepša polovina je počela da odgovara na pitanja i onda je ustao i počeo da viče. Nakon toga je počeo da pleše sa Ljubicom Stankov i onda je došlo do žestoke svađe između njega i mene pa je dovelo do nekih stvari zbog kojih nisam ponosan!", rekao je Tomić i dodao da mu je dosta Marinkovićevih prozivki.

"Verovatno će svi skočiti na mene i on će glumeti žrtvu. On je najveći indijanac koji postoji!"

"On je inteligentan ali kada popije ne zna da stane sa provokacijama i kada mu se neko suprostavi glumi žrtvu", izjavio je Baki.

"On se zezao kada su mene prošle sezone maltretirali, ali evo sada mu se sve vratilo. Provocira, a kada neko krene na njega onda je ko p*****. On je okupio njih šest i svi provociraju, a kada mu ne budu trebali šutnuće ih sve", rekao je Nikola.

Od Marinkovića je zatraženo da kaže i svoju stranu priče ovog događaja ali je on ćutao, što su mnogi protumačili kao da je priznao krivicu.

Olesen budjola je celu noc provocirao..

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja