JOŠ SAMO POSMRTNI MARŠ FALI! DISKVALIFIKOVANI CRNOGORAC SE OPROSTIO OD STANIJE: Neće Vladimir da PLJUJE ono što je nekada grlio i voleo! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

KONAČNO SHVATIO

JOŠ SAMO POSMRTNI MARŠ FALI! DISKVALIFIKOVANI CRNOGORAC SE OPROSTIO OD STANIJE: Neće Vladimir da PLJUJE ono što je nekada grlio i voleo! (FOTO)

Rijaliti -

Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević ušli su u rijaliti vezu zbog obostrane dopadljivosti tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2". Međutim, iako je to završena priča, đetić ne odustaje tako lako.

Njih dvoje su uplovili u romansu na samom početku rijalitija i na taj način osigurali armiju fanova koja je navijala kako za njih tako i za njihovu ljubav da izdrži što duže. Međutim, posle Vladimirove diskvalifikacije, a zatim i starletinog izlaska iz rijalitija zbog zdravstvenih problema njihova veza naišla je na ogroman kamen spoticanja koji ih je i rastavio.

foto: Printscreen Instagram

Starleta je raskinula Tomoviću, blokirala ga na Instagramu, kako je sama rekla, ali on i dalje ne shvata da je ljubavi došao kraj.

Napisao joj je još jednu u nizu emotivnih poruka koju joj je uputio takođe preko društvenih mreža, pa je napisao:

"Vi koji sada likujete i vi koji ste jedva dočekali, znajte. Uvrede na njen račun od mene nikada čuti nećete jer niti je to moj manir niti je ona to zaslužila. Ne pljuje vladimir nikada ono što je grlio i voleo. Otpratio sam sve zajedničke stranice, jer ne želim da gledam kako mi non stop iskaču srceparajuće poruke. Još samo "Posmrtni marš" fali. Ljudi, osmeh na lice, volite bližnje svoje. Živi mi bili".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track