DAVID POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZADRUGE! ALEKSANDRA SELA NA NJEGA: Sad ćeš ti da vidiš svoje! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink Tv

NAPRAVIO LOM

DAVID POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZADRUGE! ALEKSANDRA SELA NA NJEGA: Sad ćeš ti da vidiš svoje! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević posvađali su se nikad žešće u "Zadruzi 2", kada je atraktivnoj crnki pala roletna jer je njen dečko skočio Luni u odbranu. Blogerka se svađala sa Tomom Panićem baš zbog prijateljstva sa turbulentnim parom, pa mu čak i udarila šamar.

Nakon niza gnusnih uvreda i prozivke da je alkoholičar i da ne sme ni na sat vremena da ga ostavi samog, David se izolovao u pabu, pa i zajecao, dok je Aleksandra smireno "svirala svoju ploču".

foto: Printscreen Pink

Kad mu je pukao film otrčao je po jaknu a onda i preko ograde imanja u Šimanovcima, naočigled obezbeđenja.

"Neće niko da priča sa mnom", ponavljao je dok se verao uz ogradu.

Međutim, nakon incidenta, par se ponovo sastao u pabu i poveo dramatičan razgovor, jer je David, isprovociran, rekao Aleksandri da neće više da bude s njom već s Anom Korać, jer joj je dao kačket.

foto: Printscreen Pink

Naime, Aleksandra je njega nekoliko puta "povukla za jezik" zbog toga, pa je on u revoltu i vrlo ironično rekao kako je sve to tačno, a onda je ostavio.

"Nikad ovo neću da ti zaboravim", vikao je i besneo jer mu je muka od njenih opaski, kojih se gnuša.

"Ja ne smem ništa da radim, dosadno mi je! Glupavo mi je više!" govorio je misleći na njihove svađe koje je Aleksandra potezala, pa nastavio i ne slušajući šta mu ona priča te kako mu se pravda: "Pu*i ku*ac i ti i prstenje, baci ih u tri pi*de materine!"

foto: Printscreen Pink

Naime, zadrugaru je prekipelo jer svojoj devojci ne uspeva da objasni da mu je teško što se ona "peca" za svaku moguću sitnicu, te mu ne da da provodi vreme nisakim drugim sem s njom, jer pre ulaska u rijaliti nije dobila dovoljno pažnje od njega.

"Nego ko je dobio pažnju? Odvratno se osećam, uopšte se ne za*ebavam", bio je ozbiljan David, na šta je Aleksandra još jednom zaplakala.

foto: Printscreen Pink

"Ku*ac mi zviždi, je*e mi se, izlazim i zdravo! Sad ćeš da vidiš kako je kad sam ja bezobrazan".

"Rekla sam ti da hoću da uđemo kao par i da se borimo za svoju budućnost", govorila je kroz suze Aleksandra, napominjući kako on ne zna kako je njoj poslednjih dana.

foto: Printscreen Pink

"A kako je meni dva meseca?!" ljutito joj je odgovorio.

Iako ponovo nosi prsten, Aleksandra se boji da David ponovo ne pokuša da pobegne od nje te malte ne sedi na njegovim grudima, dok on iz ležećeg stava u pabu pokušava da sa njom ponovo pronađe zajednički jezik.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track