SARA RELJIĆ U PARIZU ODUŠEVILA ZGODNOG KOŠARKAŠA! Ovako bivša zadrugarka SKREĆE MISLI sa PROPALE veze! Ko još pati posle raskida?! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

izdominirala

SARA RELJIĆ U PARIZU ODUŠEVILA ZGODNOG KOŠARKAŠA! Ovako bivša zadrugarka SKREĆE MISLI sa PROPALE veze! Ko još pati posle raskida?! (FOTO)

Rijaliti -

Popularnoj zadrugarki Sari Reljić udvarao se košarkaš iz Pariza prilikom njene nedavne posete tom gradu. Hteo je da učini sve da bude sa njom i da ona ostane kod njega u Francuskoj, ali pevačica nije na to pristala.

"Pinkova zvezda" Sara Reljić nedavno je stavila tačku na emotivnu vezu sa reperom Vladanom Vojnovićem, poznatijem kao Vojke Đans, sa kojim je emotivnu vezu započela pred milionskim auditorijumom u rijalitiju.

foto: Damir Dervišagić

Krah ove veze pevačici je teško pao, pa je sa zadovoljstvom prihvatila poziv Žarka Stojanovića, bivšeg učesnika “Zadruge 1”, da bude njegov gost jedan dan u Parizu.

- Ovo putovanje je Sari dobrodošlo kako bi skrenula misli sa propale veze, a ko će bolje da je zabavi i oraspoloži od Žarka i njegovog brata blizanca Željka, koji su poznati kao energični momci uvek spremni za razne ludorije. Željko i Žarko su Sari i njenoj mami Indiri bili divni domaćini, vodili su je na razna zanimljiva mesta u Parizu. Sara je u društvu Žarka i Željka obišla akva-park, išli su u "Diznilend", vozili se kočijama, a uveče su se provodili u jednom tamošnjem klubu - otkrio je izvor blizak pevačici.

Sara nije mogla ni da pretpostavi da će tamo zapasti za oko jednom sportisti.

- Sara se lepo provodila sa poznatim blizancima i sa mamom u klubu, a onda joj je u jednom momentu prišao zgodni mladić i počeo da joj se udvara. Objasnio joj je da se bavi košarkom i da ga čeka blistava karijera u Francuskoj i da je oduvek maštao da ima takvu plavušu pored sebe. Sara mu je stavila do znanja da ne želi da ima ništa sa njim, ali on nije odustajao. Pričao joj je da je predivna i da nema potrebe da se vraća u Srbiju jer će pored njega u Parizu imati sve. Ipak, Sara je sve to odbila, jer joj ljubavna veza sada ne treba ni najmanje - otkrio je izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Printscreen/Instagram

Nekadašnja učesnica “Zadruge” potvrdila nam je u kratkoj izjavi da je dobila zanimljivu ljubavnu ponudu prilikom posete francuskoj prestonici:

- Istina je da mi se udvarao jedan divan dečko, ali ja zaista trenutno ne mogu da budem ni sa kim. Emotivno sam nedostupna do daljeg-

Podsećamo, Sara je nedavno otkrila javnosti koji je razlog raskida veze sa Vojketom i tim potezom sve iznenadila.

- Vojke ne može da se dogovori sam sa sobom šta hoće, počeo je da cirka, provodi se sa drugim devojkama, u "Zadruzi" mazi Natašu Moskvu. Ma on je folirant! - rekla je Sara u jednom intervjuu i dodala:

- Pljuvali su me što ne idem na njegove nastupe, a ja ne mogu da objasnim da mi je on zabranio da dolazim! Pošalje mi u ponoć poruku da kreće nastup, a meni drugarica koja je bila tamo kaže da su počeli u pola tri. Hvatala sam ga na sitnicama i samu sebe lagala kako me on ne bi prevario i lagao. Ja sam njemu dala dušu i nisam to zaslužila. Mnogo sam razočarana. Nikada me nigde nije izveo. Ja sam se zbog njega bukvalno raspadala i uzimala lekove za smirenje, a on mi je govorio da paranoišem. Mnogo se promenio, napustio je grupu i sada hoće sam da nastupa - objasnila je Reljićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track