oduvala ih

ONA JE NOVA UČESNICA LUKSUZNOG IMANJA! Odmah je DOBILA svu pažnju zadrugara: Ja sam Višnja, glumim proleće i smrzla sam se kao pi.ka! (VIDEO)

Rijaliti -

Nova takmičarka u Imaginarijumu je glumica Višnja Petrović, koja kaže da nije konfliktna ličnost, ali da su joj svađe vrlo interesantne za gledanje.

"Ja gledam svoja posla, ali ako me neko bude čačnuo...užasno sam nepredvidiva. Vrlo se tiho svađam, ne biste verovali. Neće se desiti ljubavna veza, tu moram da vas razočaram. Reći ću svakom ono što mislim, ukoliko imam potrebu da to kažem. Generalno, mogu samo da pričam o spoljnom svetu. Meni su sve svađe između parova simpatične i smešne. Uglavnom ljudi komentarišu da je to iritantno, a meni je baš pitko za gledanje. Najsimpatičniji mi je Miki, ali i Brendon", rekla je Višnja pred sam ulzak u rijaliti.

foto: Printscreen

Višnja je glumila u seriji "Selo gori a baba se češlja", glumila je i u pozorištima, a stajala je rame uz rame sa najvećim dojenima srpskog glumišta.

Ukućani su sa oduševljenjem dočekali novu učesnicu koja je u kostimu višnje ušla u kuću i odmah bila prihvaćena. Devojka je iz Kruševca i pretežno igra u predstavama za decu. Ona ima 30 godina i od kako je ušla nije prestajala da priča, pa se čini da su je lepo prihvatili. Zorica je ispričala šta je Petrovićeva rekla na vratima Imaginarijuma:

foto: Printscreen

"Ovako kao bebica ide odande, ja joj kažem ne znam ko si, ali si slatka. A ona mi odgovara: Ja sam Višnja, glumim proleće i smrzla sam se kao pi.ka".

Usledio je smeh i

"Evo nove drugarice za Rebeku, ona čim neko novi uđe odmah se sa njim druži, dok je ne upoznaju", našalio se Miki.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track