Najnovije vesti

RASKRINKALA

LJUBA ZNA ZA DAVIDOVU PRLJAVU IGRU! SVE SE RUŠI OTKAKO JE ONA UŠLA, A OVO JE DOKAZ: Nek ide sad kod brata s kojim ne priča i oca kog je IZNAPUŠAVAO! (VIDEO)

Rijaliti

Ljuba Pantović u zalagaonici nije pokazala samo svoju kreativnost. Ovaj prostor poslužio joj je i kao ispovedaonica, što je mnoge iznenadilo. Naime, jabuku koju je donela sa sobom iskoristila je kako bi objasnila u kakvom se paklu od života nalazi njena ćerka, Aleksandra Subotić. Držala ju je u šaci poput Zle Kraljice iz "Snežane", a rečima iskazala duboku zabrinutost, jer smatra da je Aleksandra strašno izmanipulisana od strane Davida Dragojevića.

 

foto: Printscreen Pink

"Ova devojčica je ušla ovde. Ona ništa ne vidi, zato što je mlada i zato što ništa ne vidi svojim očima, stavila je naočare. Malo je nastradala. Nas dve ne pričamo mnogo, ali se dobro razumemo. Juče se desilo nešto gde ja smatram da je ona skroz pukla, ali ja se nadam da će ona da progleda i da ćemo svi da je vidimo nasmejanu i sa svetlom kosom. Moja ćerka je pod tuđim uticajem, ona je rekla za svoju drugaricu da je brakolomnica".

 

foto: Printscreen Pink

"Smatram da je Luna uvek bila tu. Ja mojoj ćerki ne uzimam za zlo, sedela sam i slušala kako David njoj komanduje. Ona je pod gasom i podstakivanjem, gde je ona već tri meseca žrtva. Tako sam ja odreagovala kad sam rekla da ne mogu više da budem u prisustvu osobe koja je meni nanela mnogo zla. Tako je meni Ana Korać rekla da ne treba to da radim, meni je trebao neko u 40. godini da ukaže na grešku. Svako u svojoj kritici treba dobro da razmisli, a za sve postoji rešenje. David manipuliše i njom, igra igru koja je počela da se ruši u onom momentu kad sam ja ušla".

 

foto: Printscreen Pink

Ja jako dobro znam ko je on i on zaboravlja zašto sam ja ušla. Ja znam šta narod misli, ja uživam u tome da on izađe i misli da je pobedio, a ustvari se pokazuje u punom sjaju budale. Ja sam toliko stvari ružnih proživela, nego lepih. Kod mene su stvari transparentne i ne mogu da me unište laži. Aleksandra je izmanipulisana, ona je marionetica".

 

foto: Printscreen Pink

"On ima gde da ode, sam je rekao, a ona je njega pitala gde će ona. On će opet otići tamo bez nje i mešanje naše porodice... Ja ga lepo molim da ode da porazgovara sa bratom sa kojim ne priča i sa ocem koga je napušavao. I da sa svojom mamom reši probleme, ja umem sve da rešim svoje, nemoj da uči mene kakav ću ja biti roditelj", ispričala je između ostalog Ljuba.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...