haos

NISAM JA KRIV ŠTO TI PRAVIŠ ŽRTVU OD SEBE: Bane promenio ploču, pa sad IGRA PROTIV ZERINE! Opet je doveo do LUDILA! Nečuveno! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak trudi se svim snagama da bude uz svoju bivšu devojku Zerinu Hećo, pa je savetuje i govori kako da se ponaša, a kada upadne u sukob sa ostalim zadrugarima, on je prvi koji je pazi da ne napravi veći karambol. Međutim, on je počeo i da je napada da pravi žrtvu od sebe, pa koliko god ona pokušavala da ga se otarasi, nije joj uspelo.

"Nisam ja nikakva žrtva. Ne interesuje me ta priča. Ja nisam jadna, evo samo me pustite na miru", pričala je Zerina kroz suze.

foto: Printscreen

"Ti si jedina žrtva u našem odnosu. Hajde sad ti si ovde jedina žrtva, uvek ti. Hajde, nemoj tu priču meni prosipati, to sam odavno prošao. Sad mi tu klečiš i plačeš i ja sam kao kriv za to", nastavio je Bane.

Zerina se žalila kako joj treba prostora da podnese sve što je snašlo i da zbog svega toga ne može da podnese da je dira i da joj priča.

Zorica Marković našla se tu i razgovala i sa jednim i drugim, a Miki se na kraju čudio kako i dalje nisu prekinuli i pored tolikog Zerininog odbijanja.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track