NOVA DRAMA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Napušta Zadrugu da spase ćerku! Oduzeće starleti dete zbog nemara!
Foto: Printscreen

Saznajemo

NOVA DRAMA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Napušta Zadrugu da spase ćerku! Oduzeće starleti dete zbog nemara!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić uskoro će morati da napusti rijaliti "Zadruga" kako bi rešila problem sa Centrom za socijalni rad u koji je ponovo stigla prijava zbog zanemarivanja njene maloletne ćerke Magdalene.

Prema rečima osobe bliske starleti, nije poznato ko stoji iza svega ovoga, ali postoje određene indicije da je u to umešan Magdalenin otac Aleksandar Čabarkapa. Kada Subotićeva bude otišla na razgovor u socijalnu službu, moraće da dokaže da je njena mezimica dobro zbrinuta i da majka njenog dečka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, vodi računa o njoj na ispravan način.

foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

- U prijavi piše da je maloletna Magdalena već mesecima bez roditeljskog staranja, da je čuva osoba s kojom dete nije toliko blisko i da bi zbog toga mogla da ima posledica u razvoju. I pored toga što su zaposleni u centru upoznati sa time da je dete dobro zbrinuto, jer je Aleksandra o svemu na vreme obavestila nadležne, oni ipak moraju da postupe po prijavi. To znači da će Subotićeva morati da izađe iz "Zadruge" i da ode na razgovor kod njih. Koliko znam, Aleksandri iz produkcije još uvek nisu rekli šta je očekuje, pretpostavljam da će je o tome obavestiti naredne nedelje - kaže naš izvor.

Subotićeva je, podsetimo, već dobijala ovakve prijave, za koje je optuživala majku Ljubu Pantović, ali s obzirom na to da je bodi-bilderka takođe u rijalitiju i da nema mogućnosti da kontaktira s Centrom za socijalni rad, sumnja sada pada na drugu osobu.

foto: Nemanja Pančić, Damir Dervišagić

- Svi mi iz Aleksandrinog okruženja ubeđeni smo da iza ove prijave stoji Aleksandar Čabarkapa. Njemu je toliko krivo što njega ne žele u "Zadruzi", pa pokušava da naškodi Aleksandri i Davidu. On, naravno, uopšte ne brine o Magdaleni. Nijednom nije pozvao da pita kako je ona, to dete ga nimalo ne zanima iako je njegova ćerka. Aleksandar je samo koristi kao sredstvo da se obračuna sa Aleksandrom - tvrdi naš sagovornik. Ista priča Iz "Parova" izašla zbog ćerke

Dok je bila učesnica šeste sezone "Parova", Subotićeva je morala hitno da napusti taj rijaliti jer je postojala mogućnost da joj ćerka Magdalena bude oduzeta zbog zanemarivanja i neadekvatnog zbrinjavanja. - Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa Centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Nadamo se da će sve biti dobro - saopštili su tada iz produkcije "Parova".

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track