OTVORENA

IRITIRAM LJUDE, PA NASTANE HAOS: Aleksandra Subotić priznala zašto se SVAĐA sa svima, pa uzela u usta Ljubu i Karađorđa! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić je progovorila o žestokim sukobima koje je uzrokovala, kao i o njenom odnosu sa roditeljima i dečkom Davidom Dragojevićem.

"Prošla sam ovde kroz previše faza. Imam čudnu sposobnost da iziritiram ljude, uvek kada priča nastane haos. Nesvesno to radim. Tako i Davida izludim, imam prirodan talenat da iznerviram ljude", rekla je Aleksandra.

foto: Printscreen

"Dešava se i da svesno uđem u raspravu. Umem po prirodi da budem bezobrazna. Ovde sam proglašena zlobnom, ali nisam takva. Ja generalno ne napadam prva ljude, nisam inicijator sukoba", dodala je ona.

Aleksandra je, zatim govorila o čestim svađama između njene majke Ljube Pantović i oca Karađorđa Subotića, kao i o njenom odnosu sa njima.

"Ja ni ne pamtim kada smo poslednji put svi bili na okupu i zaboravila sam na njihove svađe. To mi baš smeta. Sa majkom više ne ulazim u sukobe, a prema Karađorđu sam se postavila majčinski. Pokušavam da mu objasnim šta je ovo rijaliti i da treba da izbegava sukobe. U njihovim sukobima njega doživljavam kao žrtvu jer je majka agresivnija", kazala je Aleksandra.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja