NERVNI SLOM

POCEPALA SLOBINU MAJICU U KOJOJ JE SPAVALA PA JE ODVELI U BOLNICU: Adam otkrio jezive detalje o Luni posle SLOMA: Vratili su je pod lekovima! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani doživela je nervni slom kada su joj saopštili da su seKija Kockar i Sloba Radanović navodno pomirili. Blogerka je pošto su joj saopštili tu informaciju, otišla je do garderobe i pocepala pevačevu majicu.

"Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli", grcala je u suzama Đoganijeva.

Adam se poverio posle Suzani i Mikiju kako joj je bilo jako loše, kao i da je bila u bolnici i da je doživela nervni slom.

"Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lekovima, kažu da je imala nervni slom", rekao je Đogani zabrinuto.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track