BANE NASRNUO NA ZERINU: Krici odzvanjali Belom kućom, obezbeđenje ih jedva smirili (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

BANE NASRNUO NA ZERINU: Krici odzvanjali Belom kućom, obezbeđenje ih jedva smirili (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čola i Zerina Hećo ponovo su se žestoko posvađali dok su gledali snimke, a najžešća rasprava je nastalo kada su se oglasili Zorica Marković i Miki Đuričić, koji su ovoga puta stali na Zerininu stranu.

"Od mene više ne možeš da praviš magarca! Ja sumnjam da dosta stvari lažeš. Ja sam bila samo dobar slušalac, jer sam osetljiva na mušku decu. Na osnovu tvoje priče sam razumela da je ova devojka k*rva! Sa Zerinom nikada nisam imala priliku da pričam", pričala je Zorica.

foto: Printscreen

Dok se komentarisao ovaj odnos, Bane je sve vreme gledao u pod dok je Zerina plakala i govorila kako ne može da sluša šta cimeri govore o njima.

"Ja sam se ogrešio o Zerinu. Njega sam uhvatio sto puta u laži, nju nisam! Bane, vi ne možete da budete drugovi. Bane je jedini krivac za raspad te veze. Ti ne možeš da se miriš sa Zerinom i da pričaš sa Marijanom koja Zerinu naziva k*rvom, Davidom i Aleksandrom sa kojima je u svađi. To je meni van svake pameti. On je najsrećniji bio kada je ona bila bolesna i kada joj je titrao", govorio je Miki.

foto: Printscreen

U jednom momentu Bane je počeo da govori kako su se Vlada i Zerina ljubili u zatvoru, posle čega je počeo Zerinu da vređa i pljuje. Tada je nastala velika svađa, a obezbeđenje je odmah reagovalo.

"Nisam ga poljubila, on je prilazio meni! Skloni mi se da te ne gledam! Hoćeš da te zadavim ovde", vikala je Zerina!

Podsetimo, Zerina i Bane imali su žestoku svađu u kupatilu nakon što je ona provela noć u zatvoru. Hećo je tada u ovom delu "Zadruge 2" bila jer je polila kafom Aleksandru Subotić, dok je Vlada Todorović tada bio zajedno sa Brendonom nominovan. Na rastanku je Vlada poljubio Zerinu, što je izazvalo gnev kod Čolaka.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja