Najnovije vesti

zaneli se

TUŠ KABINA SE TRESLA ČITAVIH SAT VREMENA: David i Ana posle suza ZBOG JAVNE OSUDE patnju utopili NA KLIZAVOM TERENU! (VIDEO)

Rijaliti

Veza Davida Dragojevića i Ane Korać uzburkala je Imaginarijum, što zbog Davidove verenice koja je diskvalifikovana, pa na njeno mesto "uskočila odmah zamena", što zbog intimnih odnosa koje ovo dvoje zadrugara imaju sve češće, ali i sve duže u "Zadruzi 2". 

 

Naime, David je izbegavao seks sa svojom verenicom, pa su ga kamere u ovakvim akcijama vrlo retko snimale, dok je sa Koraćevom slučaj sasvim drugačiji. Svoju vezu otpočeli su brzo, a razmenjivanje nežnosti svakodnevica je za ovaj par. 

foto: Printscreen YT

Ono što je izazvalo buru među njihovim pratiocima jeste to da su njih dvoje 52 minuta boravili u kupatilu koje se nalazi izvan kuće u kojoj borave ostali učesnici. 

foto: Printscreen YT

Kabinu su dobro "zabarikadirali" čaršafima i peškirima, a od vode koja je tekla sve vreme zvukovi su teško mogli da se naslute. 

foto: Printscreen YT

Sve u svemu, da je do vrele akcije došlo nije sporno, a na snimku se vide Ana i David kada izlaze iz tuš kabine. 

foto: Printscreen YT

Ovu vezu javno je osudila sama Davidova majka, koja je ubeđena da Ana igra igu, pa čak misli i da je njen sin na nekim drogama čim ne vidi pred očima da je izmanipulisan. Ona po svakau cenu želi da ga pomiri sa Aleksandrom Subotić, koja sa svojom ćerkom i dalje živi kod nje u Veterniku, iako joj je David preko televizije poručio da se iseli i da je među njima gotovo. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...