Najnovije vesti

Miljana Kulić POBEGLA iz Zadruge!

SKANDAL! MILJANA KULIĆ UZELA NOŽ I ZAPRETILA BRENDONU PA POBEGLA IZ RIJALITIJA! Nije se pozdravila ni sa sinom Željkom, a onda izašla kroz ovaj PROLAZ (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić doživela je pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija i u besu pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisa i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić Zola.

 

"Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam, vidim u svom ponašanju da nisam u redu. Otvori mi ovo da izađem", plakala je Miljana.

foto: Pritnscreen

"Ne možeš sa tim otvoriti, čekaj sa nečim drugim", pokušao je da pomogne Zola. Niko ne može da me zadrži ovde", urlala je Kulićeva.

 

"Treba naći nešto metalno", Zola ju je savetovao, a onda su zajedno našli nož.

 

"Jel hoćeš i ti da izađeš? Nije mi psihički dobro. Hoću da izađem, ti ne moraš, ali ja izlazim... Svi su ovde ludaci, postala sam luda, ne mogu ni svoje dete da čuvam", vikala je Miljana, tražeći način da izađe.

 

"A gde ćete otići", smejao se Brendon.

 

"Beži tamo, udariću te, pa ću biti diskvalifikovana, sad ću da te razbijem. Nekog ću ovde da iskasapim, pa ću da izađem".

foto: Pritnscreen

Nakon ovoga reagovalo je i obezbeđenje koje je pokušalo da smiri Kulićevu, ali bezuspešno. Ona je onda otišla da se javi mami da ide iz rijalitija, da joj kaže da joj čuva dete koje nije videla pred odlazak, a zatim je otišla u Rajski vrt.

 

Tamo je našla potpuno novi put za izlazak i pobegla.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...