UPLAŠENA DA JOJ GA NEKA NE PREOTME, RADA MOMKA VODI DALEKO ODAVDE: Evo šta se krije iza maske IDILIČNE VEZE pevačice i 9 godina mlađeg pevača!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

saznajemo

UPLAŠENA DA JOJ GA NEKA NE PREOTME, RADA MOMKA VODI DALEKO ODAVDE: Evo šta se krije iza maske IDILIČNE VEZE pevačice i 9 godina mlađeg pevača!

Rijaliti -

Nakon što je do medija došla informacija o tome da Rada Manojlović i Haris Berković planiraju venčanje na egzotičnom ostrvu, mnogi su pretpostavili da je par doneo ovu odluku kako bi ovako važan dan u njihovim životima prošao bez medijske pompe.

Ipak, izvor blizak paru je otkrio zbog čega Manojlovićeva i Berković zapravo ne žele da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav u Srbiji.

"Rada je svesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio neveran. Ona baš iz tog razloga ne pristaje na venčanje u Srbiji nego predlaže da se uzmu na Maldivima ili u Las Vegasu. To su joj predložile iskusnije kolege jer, kako kažu, greota je da posle toliko godina muke i rada mora da deli sve što je sama stekla", počeo je svoje izlaganje izvor, aludirajući na činjenicu da pevačica višestruko više zarađuje od svog mlađeg kolege.

"Rada je takođe svesna da Haris ima reputaciju švalera, pa se plaši da će i u braku nastaviti sa tim avanturama, ali i da mu ona to ne bi oprostila. Naravno, Haris je to prihvatio i sada razmišljaju gde bi mogli da se venčaju i ujedno se malo odmore", zaključio je sagovornik.

foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

Kurir.rs, Svet / Foto: Aleksandar Jovanović Cile

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja