isplivalo posle godinu dana

LEPI MIĆA RASKRINKAO DRUGARICU! Kija je spavala sa Filipom i šta ćemo sad?! ISPRIČAO SVE! (VIDEO)

Rijaliti -

Lepi Mića, Stanija Dobrojević i Dragana Mitar pričali su o ponašanju bivše Modelsice, koja bez problema menja muško društvo i postaje bliska sa njima, iako je napolju čeka suprug Siniša Dragutinović. Mića se vidno iznervirao zbog Stanijinih prozivki upućenih Dragani, pa je upleo i Kristinu Kiju Kockar, kako bi opravdao ponašanje sadašnje cimerke. Tom prilikom, on je priznao da su Kija i tadašnji učesnik prve sezone "Zadruge" imali seksusalni odnos u pomenutom rijalitiju.

Naime, tema je bila Draganino ponašanje i to što se isti dan poljubila sa suprugom, a uveče legla sa Pavlom. Ovo se Staniji nije dopalo pa je Draganu posavetovala da joj to uopšte nije trebalo.

foto: Printscreen

Lepi Mića je pokušao da odbrani Draganu, a Stanija mu je odbrusila:

- Glupo mi je to da u jednom trenutku braniš njene afere, a prošle godine si branio instituciju braka - rekla je Stanija, a on joj je odgovorio i iznenadio naciju:

- Samo da ti kažem ovo. Kija je bila tu, je.ala se sa Filipom. Broj jedan. Ušla je sa dečkom. Kija je radila šta je htela. Spavala je s Filipom, nije spavala sa mnom! Kija se je.ala tu i šta ćemo sada - rekao je on.

Šokantna je činjenica da je Mića koji je svim srcem branio Kiju, uopšte na ovaj način pričao o Kiji, pa izneo tvrdnje povodom onoga o čemu se itekako polemisalo tokom prošle sezone "Zadruge". Kristina, međutim, ovo nikada nije potvrdila. Naprotiv, ona je demantovala da je imala nešto više sa Filipom Đukićem, iako su bili bliski pred svima.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen, Printscreen Amidži šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track