NEKA SE MILJANA I ONAJ NJEN NOSE U PI.KU MATERINU! SINIŠA ODLEPIO: Otac Kulićeve neće ni da čuje za drugo unuče, a ovo ga najviše NERVIRA!
Foto: Printscreen

LJUT NA ČERKU

NEKA SE MILJANA I ONAJ NJEN NOSE U PI.KU MATERINU! SINIŠA ODLEPIO: Otac Kulićeve neće ni da čuje za drugo unuče, a ovo ga najviše NERVIRA!

Rijaliti -

Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola su, nakon kratkog raskida, rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ubrzo nakon pomirenja, Miljana je priredila pravi šok kada je za crnim stolom otkrila da je radila test na trudnoću i da je on bio pozitivan.

Njena majka Marija Kulić nija bila oduševljena idejom da dobije još jedno unuče, pa joj je savetovala da uradi abortus i poručila joj da ona ne želi da "odgaja obdanište". Tim povodom se oglasio i Miljanin otac Siniša Kulić koji je, takođe, bio uznemiren zbog izjave svoje ćerke.

foto: Printscreen

"Ma zeza se, nije trudna. Skoro je rekla da je imala menstruaciju. Neka se nosi u pi.ku materinu, to je moj komentar. Neka se nose i ona i onaj njen. Dosta mi je više njenog izmotavanja i što stresira majku", bio oštar Siniša.

On nije poverovao Miljaninim rečima, ali čak i da se ta vest ispostavi kao tačna, on ne bi podržao svoju ćerku u želji da odgaja dete sa Zolom.

"Ni pod tačkom razno. Sve što misli Marija mislim i ja", bio je izričit Siniša.

foto: Damir Dervišagić, Kurir/M.S.

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja