EVO ŠTA JE PRETHODILO PREBIJANJU IVANA MARINKOVIĆA! Baki B3 nasrnuo glavom na cimera zbog JEDNE GNUSNE REČENICE: Ovo je bila kap koja je PRELILA ČAŠU! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

ŠOKANTNO

EVO ŠTA JE PRETHODILO PREBIJANJU IVANA MARINKOVIĆA! Baki B3 nasrnuo glavom na cimera zbog JEDNE GNUSNE REČENICE: Ovo je bila kap koja je PRELILA ČAŠU! (FOTO)

Rijaliti -

Tokom "Suđenja" u vili "Parova" Ivan Marinković i Baki B3 dobili su priliku da iznesu svaki detalj incidenta koji se dogodio između njih dvojica, a u kojem je denser glavom udario cimera iz velelepne vile u Zemunu.

Marinković je rešen da ne spušta loptu ni na trenutak, oštro osuđujući Bakija zbog njegovog ponašanja.

"Bakijevo ponašanje je nedopustivo. Rešio sam da se borim za svoj prava! Ne ponaša se ovako samo prema meni, već i prema drugim takmičarima, tome mora da se stane na put", istakao je Marinković, pa dodao: "Moja verbalna superiornost nervira ostale takmičare, zbog čega oni ne mogu da izađu sa mnom na kraj. Zbog toga dolazi do ovakvih stvar, oni su nemoćni", tvrdio je on.

foto: Happy screenshot

Baki mu ništa nije prećutao.

"Sve mi diraj, samo porodicu ne. Ivan to sve vreme radi, izaziva i provocira. Ovde svi znaju da imam ženu kod kuće, koja čuva malu bebu. Koliko sam vezan za svoju decu... Sve može, samo nemoj da mi diraš porodicu! Ivan je to uradio i njegova lepša polovina", ubeđivao je sve on, pa otkrio glavni razlog oštrog napada: "Neko ti napolju ženu je*e upravo sada - rekao je. Preko toga nisam mogao da pređem!" jasan i glasan bio je denser.

Inače, Marinković je tvrdio da poseduje medicinsku dokumentaciju u kojoj se jasno vidi da ima napuklo rebro, te da prima adekvatnu terapiju. Na osnovu video zapisa koji su emitovani tokom "Suđenja", bilo je jasno da Marinkovićevi zdravstveni problemi nisu posledica okržaja sa Đoganijem, zbog čega je optužen za klevetu.

Zbog neistina koje je izgovorio tokom emisije, Produkcija je kaznila takmičara novčanom kaznom u vrednosti od 500 evra.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja