Najnovije vesti

RIJALITI PRELETAČICA! MARIĆ GRADI POSEBNU LUKS SOBU ZA MALOG ŽELJKA! Ivan će napokon VIDETI sina, a evo šta će još sve da im OBEZBEDE kako bi u vili gledali TROJKU - Miljana, Zola, Ivan!
Foto: Printscreen

IZ PAROVA u ZADRUGU, IZ ZADRUGE U PAROVE

RIJALITI PRELETAČICA! MARIĆ GRADI POSEBNU LUKS SOBU ZA MALOG ŽELJKA! Ivan će napokon VIDETI sina, a evo šta će još sve da im OBEZBEDE kako bi u vili gledali TROJKU - Miljana, Zola, Ivan!

Rijaliti

Miljana i Zola navodno uskoro prelaze u rijaliti Parove budući da su im pronudili ogroman honorar. 

 

Prema poslednjim informacijama, Miljana i Zola se dvoume šta da učine, a kako ništa ne bi prepustili slučaju, produkcija će odigrati ključni potez.

 

"Čelnici kuće su svesni da su Miljana i Zola dobri rijaliti igrači i da bi šou mogli da podignu na viši nivo. Prvenstveno zato što je unutra otac Miljaninog deteta, Ivan Marinković. Ne štede ni dinara kako bi napravili transfer godine, jer znaju da će gledaocima biti interesantno da gledaju trougao između Miljane, Zole i Ivana", ispričao je obavešten izvor.

foto: Printscreen

"Marić je predložio da se specijalno zbog njih izgrade posebne prostorije za sina Željka, kako bi Miljana dok je u rijalitiju mogla da vodi računa o njemu. To će ujedno biti jedinstvena prilika da i Ivan Marinković bude bliže svom sinu. No, ni tu nije kraj. Produkcija će odrešiti kesu te će im unapred isplaiti čitav honorar koji budu zahtetvali",  nastavlja priču dobro obavešten izvor i naglašava da je ogroman novac u igri.

foto: Printscreen/YT

Happy je odlučio da nikako ne štedi kada su njih dvoje u pitanju. Produkcija će im ispuniti sve uslove, samo kako bi prešli u staro jato", zaključio je dobro obavešten izvor.

 

Podsetimo, Miljana je prvo bila učesnik rijalitija u luksuznoj vili, gde je ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, posle čega je pobela i veoma brzo se pojavila u prvoj sezoni Zadruge. U Zadrugu 2 ušla je odmah posle porođaja, a sa njom su bili i sin Željko, kao i majka Marija. 

 

foto: Printscreen Paparaco Lov

 

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...