Najnovije vesti

VIŠE NE KRIJE

NEĆETE VEROVATI S KIM JE PRE MARKA BILA LUNA ĐOGANI! Blogerka počela da urla pred svima, pa istina izašla na videlo: Konačno je priznala SVE! (VIDEO)

Rijaliti

Luna Đogani dugo je ćutala, pa i često negirala da je bila u vezi sa Gastozom. Međutim, tokom gledanja klipova u rijalitiju pred svima je ustala pa priznala sve.

 

"Sviđao mi se Gastoz, bila sam sa njim, da", rekla je ona, prisećajući se bivših ljubavi.

 

 

Ona je na ovaj način istakla da nema šta da krije, da sluša svoje srce i ide za njim. Spomenula je Slobodana Radanovića i njihovu ljubav, zatim obelodanila da je bila sa Gastozom, a na kraju pokazala na Marka Miljkovića i rekla da "sad njega voli".

 

"Ja nisam glupa. Možda izgledam tako, ali nisam", zaključila je čitavu priču ona.

 

foto: Printscreen

Podsetimo, Luna Đogani u prvoj sezoni rijalitija u kojem sada boravi započela je romansu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Po ulasku njegove supruge Kristine Kije Kockar u kuću, veza je postala ispunjena komplikacijama i pred kraj šoua doživela je veliki krah. Luna dugo nije uspevala da se oporavi, u jednom trenutku je čak i potražila stručnu pomoć.

 

Tokom pauze, javnost je sumnjala da je započela romansu sa Markom, sa kojim je svojevremeno Slobodana pravila ljubomornim. Međutim, njih dvoje nisu započinjali romansu pre sredine januara tekuće godine.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...