OBJASNILA

OTKRIVENA TAJNA VISOKE STOLICE U RIJALITI TUŠU! Luna bez srama pokazala šta joj Marko radi: Ubada pravo u centar! Tako ANA I DAVID IMAJU SEKS! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani detaljno je opisala kako to izgleda kad ona i Marko Miljković imaju seksualne odnose u tuš kabini rijaliti šoua. Kako to tamo često rade, mnoge je zanimalo šta će im stolica, odnosno čemu im ona tačno služi.

Blogerka nije oklevala, već je odmah sve ispričala. Tada, Ana Korać otkrila joj je da je probala isto sa Davidom, ali da im nije baš išlo od ruke.

"Kako ste koristili onu stolicu? Ja i David smo pokušali da ubacimo stolicu, međutim nismo mogli da stanemo", rekla joj je ona.

"Koju ste vi stolicu, onu nisku ili onu visoku?" pitala je očito i te kako iskusna Luna.

"Mi smo i nisku probali", jadala joj se Koraćeva.

"E, visoka je top" priznala joj je Đoganijeva.

"Ubacili smo visoku, ali se nismo baš snašli", nadovezala se dalje Ana.

"Stolica je bukvalno nameštena za tu pozu da tu nema greške... Tačno da meni ubode u centar, bukvalno" pohvalila se i više nego zadovoljna Luna.

foto: Printscreen

Mnogi su odmah prasnuli u smeh, ali ona se nije zaustavljala.

"Našla sam sebi nešto što me zadovoljava. Stolica se stavi kad uđeš u tuš kabinu i pravo je staviš da bude okrenuta ka zidu, u ćošku... Meni je sa desne strane česma i ja sednem i na ivici mi stoji zadnjica i on mi uhvati noge.

foto: Printscreen/Instagram

Bukvalno se tako namestimo, da ne moramo da se pomeramo. On se pomera, ali bukvalno je sve onako kako treba", otkrila je ona.

foto: Printscreen

Posle ovog govora, vratila se na krevet pa raširila noge, što je celo njeno okruženje dokusurilo i ostavilo bez reči.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja