BILJANU JE I DRUGI SIN NAPUSTIO: Oglasila se Davidova majka pošto ju je sin NAPUSTIO zbog Ane Korać i ima jasnu poruku za OBOJE
Foto: Printscreen

NE MENJA MIŠLJENJE

BILJANU JE I DRUGI SIN NAPUSTIO: Oglasila se Davidova majka pošto ju je sin NAPUSTIO zbog Ane Korać i ima jasnu poruku za OBOJE

Rijaliti -

David i Ana Korać opleli su po Dragojevićevoj majci Biljani i izjavili da ih njeno mišljenje ne zanima i da ć posle rijalitija da žive zajedno.

Oglasila se i Davidova majka koja i dalje ne podržava njegovu vezu sa Anom, a o Koraćevoj nema ni malo lepo mišljenje.

"Ja se ne mešam, ja sam samo rekla svoje mišljenje, mislim da ona definitivno nije devojka za njega, a on neka bira, neka radi šta hoće. Imam pravo da kažem svoje mišljenje kad me pitaju, to sam i rekla. On će svakako odlučiti šta hoće da radi", rekla je Biljana.

"Možda on misli da ja dolazim, ali ja neću dolaziti i mislim da je dovoljno to što kažem, da ostajem pri svom stavu kao što je bilo od samog početka, ono što sam mislila, mislim i sad i to je to", zaključila je Biljana.

Podsetimo, Biljana nije u dobrim odnosima ni sa drugim sinom Dejanom upravo zbog njegove supruge Dalile, pobednice Parova.

foto: printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track