NITI SE POJAVIO NITI JOJ JE POKLON POSLAO! Stanija oduvala Tomovića, bacila krstić u jezero, a za ovo i ne zna: Otkrivamo PRAVI RAZLOG ZAŠTO je starleta ostala praznih ruku! (FOTO)
Foto: Printscreen

GOTOVO JE

NITI SE POJAVIO NITI JOJ JE POKLON POSLAO! Stanija oduvala Tomovića, bacila krstić u jezero, a za ovo i ne zna: Otkrivamo PRAVI RAZLOG ZAŠTO je starleta ostala praznih ruku! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević za rođendan zatražila je od Drveta mudrosti da se vidi s Vladimirom Tomovićem, s kojim je na početku rijalitija uplovila u vezu.

Međutim, pošto se on nije pojavio, starleti je pao mrak na oči, pa je ceremonijalno bacila krstić koji joj je ostavio da je čuva - u jezero.

"Naš krstić i zakletva, na početku ove 'Zadruge', što sam se tako zalepila i zaljubila u ne znam ni koga... Očigledno u nekom manipulatora koji me je tako fino izvozao. Tomoviću, junačino crnogorska, sad ćeš da padneš u ovu vodu, kao i naša obećanja. Ljudski odron si ispao, ološ. Dabogda ti se sve vratilo", rekla je ona tom prilikom pa ogrlicu iz sve snage bacila u vodu u dvorištu rijalitija.

foto: Printscreen

Na Instagramu se, međutim, pojavilo objašnjenje zašto neki pokloni nisu stigli u ruke atraktivne crnke. To se takođe odnosilo i na Tomovića.

"Svi koji nam pišete oko poklona i čestitki: vraćeno nam je jako mnogo stvari, jer postoje nova pravila produkcije, da nema više unošenja slatkiša, kafi, šifrovanih poruka u čestitki, poklona za druge učesnike. Što se Vladimirovih poklona i čestitki tiče, takođe je sve vraćeno jer je on diskvalifikovani učesnik rijalitija zbog fizičkog kontakta nad ženom, s obzirom da je on tražio poziv od produkcije da bi raskinuo sa Stanijom produkcija to smatra završenom pričom sa njegove strane", objasnili su iz starletinog tima, koji se trenutno bavi uređivanjem njenih društvenih mreža, dok ona boravi u rijalitiju.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track