dosta mu je svega

DAVID IZGOREO! PONOVO LIJE SUZE U RIJALITIJU, BOMBE MU PUCAJU U STOMAKU: Posvađao se sa Anom, pa se odmah setio Subotićeve! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević priznao je svom rijaliti drugu Marku Petruševiću Petrućiju da se sve slomilo u njemu, da nema više volje ni za čim. On se posvađao sa svojom devojkom Anom Korać, pa mu teško pada što ne razgovaraju. Požalio se svom drugu, pa mu priznao i da razmišlja o majci, koja je javno priznala da ne podržava njegovo ponašanje, ali i o bivšoj devojci Aleksandri Subotić za koju ne zna da li je i dalje u njegovj kući ili nije.

"Kao da mi bombe pucaju u stomaku. Pipni ovo. E ovde mi puca puls. Pipni ovde. Od nervoze.

"Gori ti tu znam. Tuga pomešana s besom. Nema šta", zaključio je Petrući.

foto: Printscreen YT

"Stalno neko sranje. Stalno me nešto slomi. Stalno je neko protiv mene. Sad su moji protiv mene. 30 godina imam. Od 17,18 godine se borim sam, razumeš. Ma biće nagrada, videćeš od Boga, ne od Velikog šefa, pa nas je.u. Malo su nas psihički, nam sve ovo rade, namenski. Videćeš proći će.

- Ja ostajem u Beogradu, pukao sam. Ne mogu više da izdržim ovo, ej, moja mama čita novine, peca se na neke priče. I ne znam gde je Aleksandra, da li je još uvek kod mene... Ne da sam pao, nego sam se zakopao, tako se osećam - rekao je David, spomenuvši Subotićevu, dok se o njegovoj jučerašnjoj svađi sa Anom i te kako priča.

Nakon razgovora Dragojević se povukao u hotelsku sobu, pa gorko zaplakao.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja