ŽESTOKA SVAĐA

LIŽEŠ P*ČKU NA SILU, A NAPOLJU SE S MUŠKARCIMA J*BEŠ ZA 150 €: Zorica Marković raskrinkala Sanju, a onda je Matorina devojka spomenula 15.000 € i nastao je HAOS (VIDEO)

Rijaliti -

Sanja Stanković i Zorica Marković posvađale su se zbog noža i viljuške, a zbog njihove žestoke svađe intervenisalo je i obezbeđenje.

"To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si! - vikala je Zorica na Sanju.

foto: Pritnscreen

"Od danas se ne podnosimo, jer ti si jedan folirant! Foliraš Matoru i foliraš sve! Bolje ti je ćuti, da ne progovorim šta sve znam! Je*eš se napolju, a ovde glumiš da si lezbijka!" govorila je Zorica Sanji, a ona joj je vikala da laže.

"A ti plaćaš mlađe momke da te je*u, jer niko neće da te je*e! Zašto su ti prebili sina?! Samo kažem ono što sam čula, da dugujete 15.000 evra i da je zbog toga dobio batine!", rekla joj je Sanja.

"U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična!", rekla joj je Zorica.

foto: Pritnscreen

Obezbeđenje je došlo, a svađa uz teške uvrede se i dalje nastavila.

"Da nije Matore, ti ne bi ni postojala! Urami ovoj ženi sliku umesto slave koju slaviš, što te dovela u rijaliti! Zaljubila se, a ti se je*eš sa muškarcima, a ovde pričaš da si to što nisi! Praviš od sebe lezbijku, a nisi lezbijka. Ti si spremna na sve. Ja ne ližem pi*ku ženama, a ti ližeš. I to na silu! Sva si fejk!", nastavljala je Zorica.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja