SUZANA I MIKI ZAVRŠILI POD TUŠEM, A NJENA PORODICA VIDELA JE SVE! Da čuje šta pričaju o vreloj akciji sa pčelarom iz Kupinova SVE BI NOKTE IZGRIZLA!
Foto: Printscreen

HAOS

SUZANA I MIKI ZAVRŠILI POD TUŠEM, A NJENA PORODICA VIDELA JE SVE! Da čuje šta pričaju o vreloj akciji sa pčelarom iz Kupinova SVE BI NOKTE IZGRIZLA!

Rijaliti -

Suzana Perović i Miki Đuričić nedavno su se prepustili strastima u tuš kabini rijalitija. Iako su tamo ušli odeveni, u trenutku nastao je muk. Kako je Suzana prethodno molila pčelara da je poljubi, mnogi sumnjaju da je izmolila i mnogo više od toga.

Njena porodica se, pak, ne obazire mnogo na to. Čitav odnos pripisuju rijaliti igri za što duži opstanak pod krovom Bele kuće.

"Oni ne žele apsolutno da se mešaju u Suzanin rijaliti momenat. Ona se odlično snašla. Ne ulazim u to da li se stvarno zaljubila u Mikija, klinački, tinejdžerki, najluđe moguće, i oni su na to skapirali da će to proći dobro u rijalitiju i tu svoju zaljubljenost iskoristili su jer su znali da će to dobro da prođe", rekao je u jednoj emisiji modni fotograf Dejan Milićević, pa dodao da Suzaninu decu uopšte ne zanima šta njihova majka radi u rijalitiju.

U jednom trenutku, on se osvrnuo i na Mikija.

"Miki je jedan jako interesantan lik. On nije samo pčelar iz Kupinova, veoma je edukovan čovek. To je Suzanin izbor, njeni ne žele da se mešaju u to. Najslabije se čujem s njenom decom, ja ih i ne pitam je l ih ne zanima rijaliti, njena porodica je podržava, voli obožava, ali ona ima svoj cilj i svoju igru koju igra".

Takođe, on je otkrio da Suzana već godinama živi sama.

"Suzana godinama živi sama. Vlada je divan lik, super lik. Sve ovo je rijaliti, Suzana odlično igra svoju rijaliti igru i opstaje fantastično, izazvala je mnogo pažnje i to znači da ona super igra igru", zaključio je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja