NESTAO S LICA ZEMLJE

SVI SE ČUDE GDE JE MIKI ĐURIČIĆ? Pčelar 2 SATA dramio na kapiji da napusti rijaliti, a evo da li su ga videle njegove komšije iz KUPINOVA (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, od jutros niko nije video, kao da je u zemlju propao.

Naime, Đuričić je potpuno izgubio živce i u sedam sati se spakovao i stao pred vrata Zaduge zahtevajući da je napusti. Pretio je da će da ako ga ne puste napraviti karambol pa je sigurnije da ga puste.

Dva sata je trajala drama isped kapije.

Ne zna se tačno da li je Đuričić stvarno napustio rijaliti ili se negde odmara, ali ga u Kupinovu niko nije video.

foto: Pritnscreen

Naime, komšinica koja živi preko puta Mikija nije ga videla pa smatra ni da nije dolazio.

"Svi se čude gde je on", rekla je i dodala da sigurno nije došao kući jer ga nije videla.

Mikijev poznanik, s kojim ponekad popije po neku u oblužnjoj kafani, nam je rekao da mu se nije javio i da ga nije video.

Uglavnom ga u Kupinovu niko nije video, ali nije prikazan ni u programu uživo, tako da se svi pitaju gde će se prvo pojaviti.

Podsetimo, zbog svađe sa Suzanom Perović, kao i žestoke svađe Sanje, Zorice i Matore, Miki je potpunu pukao i poželeo je da napusti rijaliti iako asu ga molili da izdrži još tri meseca.

"Za 3 meseca mogu da dobijem infark. Ako pomislim da ja zbog para moram da slušam ove... Bio sam večeras spreman da izgubim mnogo para, automobil... A oni kukaju za 200-300 evra nedeljno", vikao je između ostalog Miki, koji je pred kapijom posle pretio.

Kurir.rs/D. Z/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja