PROCURIO SNIMAK POKUŠAJA DAVIDOVOG BEGA IZ ZADRUGE?! Čekao u šteku s konopcem u ruci, a onda ga je našao KARAĐORĐE?! ŠOK! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

SAMO SE OSAMIO

PROCURIO SNIMAK POKUŠAJA DAVIDOVOG BEGA IZ ZADRUGE?! Čekao u šteku s konopcem u ruci, a onda ga je našao KARAĐORĐE?! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

U Zadruzi je nastala panika jer su svi pomislili da David Dragojević želi da pobegne iz rijalitija, dok je bivši fudbaler tvrdio da je samo želio da se osami i da mu je kanap u rukama služio za trening.

Naime, Karađorđe Subotić pomislio je da on pokušava da pobegne,pa mu je uzeo konopac. Na farmu, gde je Karađorđe i pronašao Davida, brzo je stigao i njegov drug Lazar Jeremić i njih dvojica su o svemu pričali kroz smeh.

foto: Pritnscreen

Nakon što je proveo izvesno vreme u tom šteku sa Lazarom i pridošlim Banetom Čolakom, David se vratio u Belu kuću i zavukao se Ani Korać pod jorgan.

Tu je, bar za sada bio kraj priče o Davidovom begu, ali ne i za gledaoce. Oni su na društvenim mrežama spekulisali šta se zapravo desilo, a jedna od teorija je bila da je Dragojević imao telefon kod sebe dok je gledao kroz rupu u ogradi i dok je, kako je sam rekao, gledao kola koja su parkirana ispred rijaliti imanja.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja