BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ RAZVEZAO JEZIK: Sa njom sam bio da ubijem dosadu! A onda je pomenuo i Davida! NEĆE IM SE DOPASTI KADA BUDU ČULI!
Foto: Printscreen YT

senke prošlosti

BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ RAZVEZAO JEZIK: Sa njom sam bio da ubijem dosadu! A onda je pomenuo i Davida! NEĆE IM SE DOPASTI KADA BUDU ČULI!

Rijaliti -

Ana Korać osuđena je zbog veze sa Davidom Dragojevićem, koji je ostavio verenicu Aleksandru Subotić i uplovio u romansu sa Ivanjičankom.

Pre nego što je započela sa Dragojevićem, Koraćeva je u rijalitiju bila u kratkoj vezi sa Markom Markovićem. Čim je Subotićeva diskvalifikovana, Ana je "dala korpu" Crnogorcu i "bacila se" na Davida, sa kojim je ubrzo i uplovila u vezu.

"O njihovoj vezi mogu da kažem samo, narodski rečeno, "našla krpa zakrpu" ili u prevodu - isti su. Baš su jedno za drugo", bilo je sve što je o njima dvoma Marko želeo da kaže.

Budući da se Ana u proteklom periodu ograđivala od svoje veze sa Markom, te je tvrdila da nikad nisu ni bili u vezi, što su demantovali ljubavni snimci koji su zadrugari imali priliku da vide u četvrtak, Marković je izjavio da je sa starletom samo ubijao dosadu.

"Povodom toga što dotična negira vezu sa mnom imam da kažem da mi i nismo bili u vezi, zatvoren prostor čini čuda, pa sam morao na neki način da ubijam dosadu", ironično je rekao Marković.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track