MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ZADRUGU I NAPRAVILA HAOS: Otkrila koliko para će uzeti za Zadrugu 3, a onda se oglasila i produkcija!
Foto: Pritnscreen

Strašno

MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ZADRUGU I NAPRAVILA HAOS: Otkrila koliko para će uzeti za Zadrugu 3, a onda se oglasila i produkcija!

Rijaliti -

Miljana Kulić zajedno sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom i sinom Željkom vratila se u Zadrugu.

Ona je po ulasku odlučila da se našali na račun svojih cimera, ali i svoje majke Marije Kulić, pa je rekla je da je već sada potpisala ugovor za treću sezonu.

Kako niko nije bio siguran da li je ono što Miljana priča istina ili ne, produkcija je rešila da saopšti svim gledaocima Zadruge da to nije istina!

Kada je čula šta priča njena ćerka, Marija je ostala šokirana dok je slušala Miljanu kako govori kako nema razloga da brine i da su joj omogućeni svi najbolji uslovi koje neka osoba može da dobije, kao i da će imati visok honorar koji nije mogla da odbije.

"Bitno je da sam prezadovoljna! Već sam potpisala ugovor za "Zadrugu 3". Cifra je abnormalna! Imam svoje ciljeve i planove. Moram da kupim dva stana, lokal... Ulazi i Željko, svakog dana ide tri, četiri sata u šetnju u pratnji obezbeđenja", govorila je Miljana.

"Pitam te da li si ti normalna? Molim? Jesi ti normalna?", šokirana je bila Marija, dok su se ostali ukućani smejali njenoj reakciji.

Kurir,rs/Pink/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track