ŠOK

ZLATA NAPUSTILA RIJALITI?! Razvalila vrata, lomila inventar, OBEZBEĐENJE nije moglo da je smiri! ZORIČINE REČI ODZVANJALE ZADRUGOM: Krala je, podmetala, svašta radila... (VIDEO)

Rijaliti -

Zlata Đurković, Zorica Marković i Suzana Perović žestoko su se posvađale, a onda je Đurkovićeva potražila da joj otvore kapiju i da napusti rijaliti jer joj je dosta podmetanja.

Naime, Zlata je ranije rekla Zorici Marković da je Suzana imala seks sa Mikijem Đuričićem, a onda je Perovićeva pokrenula priču o tome kako je Zlata gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću koji je izašao iz Zadruge.

foto: Pritnscreen

Zlata se razbesnela kao nikada do sada, te je počela da urla.

"Kako vas nije sramota, šta više to pričate, kako vas nije sramota?", vikala je iz sveg glasa na Milana Miloševića, a u njegovu odbranu su ustale Zorica Marković i Matora, koji su tvrdili da je Zlati ovo namestila Suzana.

"Žena te zakopala. Zlata je pričala za Suzanu da joj je pročitala iz očiju da je bila sa Mikije, onda ova besna pričala za nju i Tomovića, nemojte nas da mešate. Same ste sve zakuvale", vikala je Zorica. Nakon toga je Zlata izletela napolje i počela da ruši inventar.

foto: Pritnscreen

"Otvarajte kapiju, donesite mi ugovor, đubrad jedna, odmah, rekla sam odmah", vikala je na obezbeđenje koje je pokušavalo da je smiri, a ona ih je gurala.

foto: Pritnscreen

"Ja sve vidim, ona ovde smešta, uspela je da se predstavi u drugom svetlu, a neki ljudi su joj poverovali. Krala je ovde, podmetala, svašta je radila", rekla je Zorica.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track