strašno!

ZOLA JE BACIO ŽELJKOVA KOLICA, ČESTO KORISTIO TRAVU, ŽELIM DA GA IŠUTIRAM: Marija Kulić zgrozila Srbiju kada je priznala šta je Miljanin dečko radio napolju! (VIDEO)

Rijaliti -

Marija Kulić iznela je šokantne detalje o Miljaninom dečku Lazaru Čoliću Zoli, koje javnost nije znala.

Zola i Miljana su imali priliku da je čuju, jer je bila gost na radiju u rijalitiju.

"Pravo lice je pokazao kada su izašli. Lift nije radio u zgradi, on je bacio kolica i ljuljašku, kad je meni to Miljana rekla ja sam htela da ga išutiram. Nije brinuo o detetu, mnogo me je razočarao. Trebali su da krenu kod nas, on je u naletu besa bacio kolica i bacio ljuljašku, onu ležaljku u kojoj pije mleko dete", pričala je Marija kroz suze.

foto: Printscreen

Kulićeva se osvrnula i na to da Čolić koristi narkotike zbog čega takođe smatra da Zola nije dečko za njenu ćerku.

foto: Printscreen

"On konzumira travu, i to mnogo. To se dokazalo i kada je on izašao. Kada je dobio telefon, on je počeo da kuka, traži i moli za travu. On ne može bez toga. On je dete bez oca, njega čuva samohrana majka. Miljana je sažaljive prirode, a to nije dobro za nju. Kada sam ušla ovde u "Zadrugu", ja sam rekla da je Zola David broj 2, on je koristio Aleksandru, tako je i Zola Miljanu. Ostavio je jer je znao da ona posle rijalitija neće izaći sama, zato je on njoj govorio da želi da žive zajedno", pričala je Marija.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track