OGOLIO SE

TRAŽILA MI JE PARE DA SE ODLJUTI, U MAKEDONIJI SU JE PLAĆALI 5.000 €, A PLASTIČNE OPERACIJE... Filip izneo sve ŠOK detalje veze sa Anom Korać, ona POZELENELA! (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Mijatov koji je bio sa Anom Korać ispričao je kakav odnos je imao sa ovom rijaliti učesnicom.

"Ja sam bio zaljubljen u tu devojku, jako mi se svidela. Ona je bila smirena, nije želela uopšte da se svađa. Samo da ima telefon u ruci, uvek smo se družili i tako je sve počelo. Davao sam ja njoj poklone i novac, ali ona je to meni tražila. Nije imala za stan, pa srce, treba mi za put, kupi mi kartu, treba mi za šminku. Ja nikad nisam rekao ne. Postojale su emocije i jednostavno, ta osoba je počela da me kontroliše finansijski putem tih emocija", rekao je Filip koji je Ani plaćao i plastične operacije:

foto: Printscreen

"To su bile 2 operacije. Bila joj je frka jer je želela da uđe u rijaliti, pa smo hitno našli doktora u Istanbulu. Nos, jagodice i oko očiju nešto je radila. Kada sam došao, ona se oporavljala, a ja sam spavao pored nje. Nisam platio sve u fulu, ona je imala neke pare. Operacije su koštale 7.000 evra. Onda je ona počela da cveta."

Bivši dečko Ane Korać objasnio je i da je ona uvek tražila novac od njega, da je išla u Makedoniju i dolazila sa 5.000 evra, pa je jednom prilikom kada je bila ljuta na njega izgovorila da će se odljutiti ako joj da novac.

Kasnije je Ana pokušavala da se opravda, ali se samo upetljavala u svoje laži i negirala da je bilo šta imala sa Filipom.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track