Najnovije vesti

MARIJA KULIĆ SASULA LUNI ĐOGANI U LICE ONO ŠTO JOJ SVI MISLE, A NIKO NEĆE DA JOJ KAŽE: Iz aviona se vidi da ona više voli Slobu od Marka, pa čak i Gastoza! GLUMATANJE NA SVE STRANE
Foto: Printscreen

pobedila!

MARIJA KULIĆ SASULA LUNI ĐOGANI U LICE ONO ŠTO JOJ SVI MISLE, A NIKO NEĆE DA JOJ KAŽE: Iz aviona se vidi da ona više voli Slobu od Marka, pa čak i Gastoza! GLUMATANJE NA SVE STRANE

Rijaliti

Marija Kulić iznela je svoje mišljenje od prevarama u rijalitiju, posle odgledanih snimaka Lune Đogani i Slobe Radanovića, pa se prisetila prevarene supruge Kije. Ona je ovaj specifični ljubavni trougao povezala sa vezom Ane Korać i Davida Dragojevića, pa iznela da joj ni prevarene Aleksandre Korać uopšte nije žao.  

 

Naime, svi zadrugari imali su prilike da se podsete kako je izgledala višemesečna romansa Lune i slobe u prošloj sezoni, pa je Marija osula žestoko po blogerki kada ju je nazvala lošom osobom, kojoj je greške opraštaju zbog godina.  

 

foto: Pritnscreen

- Što se tiče Luninog klipa, Lune mi uopšte nije žao, kao što mi nije žao ni Kije. Pogača kada se prelomi, ne može više da se spoji. Smatram je lošim čovekom. Samo da joj odbije čovek na godine i da joj oprosti. Kada se pojavila žena... Bezosećajna. Ja sam gledala dok je trajao klip kako se Ana ponaša i da li se poistovećuje. Isto pred Aleksandrom radi svašta sa njim. Isto loš čovek, kao i Luna, jer ne mari za osećanja drugih. Ni Aleksandre mi nije žao. A David treba da prizna da je bio sa ovom devojkom iz koristi. Glumatanje sa sve četiri strane. Ovaj Marko je gledao sve šta Luna radi i nije mu pala Luna na pamet. Tačno se vidi da emocija nema, Luna jeste više volela Slobu od Marka, čak i Gastoza više od Marka - rekla je Kulićeva.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...