ŠOK! ŽENA MARKA MILJKOVIĆA UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM! Osula takvu paljbu po Luni Đogani da se sve orilo, a onda zaprepastila sve u studiju JEDNOM ŽELJOM
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

BILA JE DRSKA, BEZOBRAZNA!

ŠOK! ŽENA MARKA MILJKOVIĆA UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM! Osula takvu paljbu po Luni Đogani da se sve orilo, a onda zaprepastila sve u studiju JEDNOM ŽELJOM

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli samo jedan dan pre završetka Zadruge. Blogerka mu je u finalnoj večeri rekla da ga voli i videlo se da je voljna da se sa njim pomiri, ali Miljković je ostao dosledan sebi i svom principu da se ne miri sa bivšim devojkama.

foto: Printscreen

U emisiji uživo javila se bivša Markova devojka i osula paljbu po Luni.

"Ja sam jedna od "Markovih žena", što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do poslednjih 15 dana, dok nisam videla promenu. Bila je drska, bezobrazna, osetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu", rekla je gledateljka.

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno poverenja u Marka.

"Nije mu dovoljno verovala ili nije želela, strah me je da se ne uvredi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo "Markovih žena", ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dve ćerke i svakoj bih poželela Marka u životu", završila je gledateljka.

foto: Printscreen Amidži šou

Podsetimo, Luna i Marko dogovorili su se da će se naći 14. jula kada im je šest meseci veze. U međuvremenu je Luna bila u Makedoniji gde je snimila svoju prvu pesmu.

foto: Printscreen/Ami Dži

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track