NOvi učesnik

ZAVODNIK ULAZI U ZADRUGU 3! Za njega je Sloba mala maca! Povezivali sa ga sa Lunom, Anom Korać, Kijom, a bolesnu misicu ostavio zbog druge (VIDEO)

Rijaliti -

Stefan Karić, muškarac kojeg su povezivali sa mnogim poznatim damama i koji je bio u braku sa bivšom misicom Dijanom Milojković, potvrdio je da ulazi u rijaliti šou "Zadruga 3".

Naime, Stefana su povezivali sa Anom Korać i Lunom Đogani, a često se nalazio i u društvu Kije Kockar. Svoj ulazak u rijaliti potvrdio je i sam Stefan.

"Tačno je", rekao je Karić.

Podsetimo, Stefan Karić se dugo zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je obolila od raka. Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom, čak se Stefan ošišao naćelavo kako bi dao podršku Dijani kada je ostala bez kose zbog terapija, mnogi su se šokirali kada su raskinuli. Spekulisalo se u medijima da ju je Karić prevario sa Valentinom Vučićević, bivšom devojkom Slobodana Vasića. Međutim, Stefan je sve to demantovao i rekao da je bio veran misici i da je nikada nije prevario.

?☀️??

Објава коју дели Stefan Karic (@karic_stefan) дана

Takođe, pevač Bojan Tomović, koji je već nekoliko meseci u žiži javnosti zbog priznanja da boluje od bipolarnog poremećaja ličnosti, kako piše pomenuti medij, takođe ulazi u "Belu kuću" u septembru.

Pevač je imao posebne zahteve za ulazak: da ne bude kažnjivan nedeljnim honorarom, s obzirom na to da zbog terapije koju pije ponekad zaspi tokom dana, i da ima sopstevno kupatilo.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track