NEKA ANA KORAĆ SADA LEPO PRIZNA ODAKLE JOJ PARE! A onda ju je spopao pitanjima o Kiji Kockar: Umalo u zemlju da PROPADNE!
Foto: Printscreen Pink

PAKAO

NEKA ANA KORAĆ SADA LEPO PRIZNA ODAKLE JOJ PARE! A onda ju je spopao pitanjima o Kiji Kockar: Umalo u zemlju da PROPADNE!

Rijaliti -

Ana Korać neplanirano se našla "u vrućoj stolici" kada ju je jedan gledalac upitao odakle joj novac za brojne krpice koje poseduje, ali nije se tu zaustavio. On je, naime, želeo da zna i šta se dogodilo između nje i Kristine Kije Kockar, sa kojom se crnka družila sve do kraja protekle sezone rijalitija.

"Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo da od toga ne može da se živi u Srbiji. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije i njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može da se kupi od modelinga. Odakle joj novac, kakve je to modelinge radila i pritom kaže da nije dobila novac od Slobinog spota... Znam i sa kojim si se fudbalerom viđala", dodao je na kraju gledalac u uživo uključenju u "Zadruga - Narod pita", gde je Ana gostovala zajedno sa Sanjom stanković i njenom devojkom, Jovanom Tomić Matorom.

"Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vreme da spavate. Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš", oštra je bila Koraćeva, kojoj očigledno nimalo nije bilo pravo što je iznova "rešetaju" na ovu temu.

"Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima telohranitelje?" nastavio je, pak, gospodin.

"Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj pre, ostao je. Moji prijatelji su pored mene", besno je prokomentarisala Ana, ali nije išla u detalje.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track