PLATIĆU GOCI 400.000 DINARA! JOŠ SMO U BRAKU, ALI TO ĆE SE PROMENITI: Marinković osuo po bivšoj ženi, zbog ovoga nije došao na SUĐENJE!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

OTVORENO

PLATIĆU GOCI 400.000 DINARA! JOŠ SMO U BRAKU, ALI TO ĆE SE PROMENITI: Marinković osuo po bivšoj ženi, zbog ovoga nije došao na SUĐENJE!

Rijaliti -

Ivan Marinković nije se pojavio na sudu sa bivšom ženom Gocom Tržan, a sada je objasnio zbog čega.

Drugoplasirani učesnik "Parova 7" rekao je da je imao zdravstveni problem.

foto: Happy screenshot

"Imao sam opravdani zdravstveni problem, ali to ne znači da ću pobeći od svojih obaveza. Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikada ništa nisam plaćao za dete. Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zbog toga što Goca želi da to bude medijski ispraćeno već zbog toga što je to moja dužnost. Mediji su pogrešno preneli i da sam u finalnoj večeri rekao da mi je Jelena prioritet, a da me je za decu baš briga. Nisam tako rekao. Sa ćerkom nemam kontakt jer je promenila broj telefona, a Goca ne dozvoljava da se viđam s njom. Čini mi se da ću na kraju morati da se obratim Centru za socijalni rad, ali bez veze mi je da ćerku viđam na silu", priča Marinković i dodaje da nije koristio pravo da viđa ćerku svakog vikenda jer je poslednje dve godine proveo u "Parovima", a dogovor sa Tržanovom je bio da dete ne dovodi u rijaliti.

Ivan kaže da sa ćerkom oduvek ima korektan odnos.

foto: Nemanja Nikolić

"Nikada nisam sumnjao u ćerkinu ljubav, ali nije mi prijatno kada čujem da Rašu zove tatom. Međutim, moraću da se suočim i pomirim s realnošću", rekao je Ivan.

On je dodao da se nije razveo "pred Bogom" od Goce Tržan i da to želi da uradi.

"Svi moji planovi za budućnost vezani su za Jelenu, ali nedavno sam doneo važnu odluku u životu. Vesna Vukelić Vendi mi je predložila da raskinem crkveni brak jer, kako mi je rekla, u suprotnom ću imati stegu u svakoj sledećoj vezi. Goca i ja smo još pred bogom u braku, ali to će se uskoro promeniti", kaže Marinković.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja