NIJE MI SE BACALO 500 EVRA, MI IMAMO 4 DECE: Zlata priznala šta je radila u svom stanu da bi uštedela, a evo kako se oseća posle RIJALITIJA!
Foto: Printscreen

NIJE POKAZALA ONO ŠTO JE HTELA

NIJE MI SE BACALO 500 EVRA, MI IMAMO 4 DECE: Zlata priznala šta je radila u svom stanu da bi uštedela, a evo kako se oseća posle RIJALITIJA!

Rijaliti -

Zlata Đurković učestvovala je u rijalitiju, a sada je otkrila da li je zadovoljna svojim učešćem.

"Nisam pokazala ono što sam želela iako dobijam pohvale na račun ponašanja. Želela sam da sebe približim ljudima, ali bilo je izuzetno teško. Patila sam istinski za najmilijima i doživela neverovatne napade. Jasno je meni da su pojedinci plaćeni da to rade, ali nije mi jasno koja je to cena koja može da pokrije to da nekome srušiš dostojanstvo i poljuljaš život", kaže pevačica aludirajući na situaciju kada je Stanija optužila Zlatu da je gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću.

U Zlatinom stanu je sve u crno-belim tonovima.

"Tako mi je i u životu. Imam jasne odnose, crne ili bele, ili te volim ili ne. Sve sobe su nam ovog kolorita, a stan je prilično veliki", rekla je Đurkovićeva.

Zlata je otkrila da je jedan od spotova snimila u svom stanu.

"Imamo četvoro dece i ne baca nam se 500 evra za iznajmljivanje prostora za snimanje spota pa sam iskoristila ovaj zid sa ogledalom da ekranizujem pesmu", izjavila je ona.

Suprug Vlada ne krije da mu je Zlata nedostajala dok je bila u Zadruzi.

"Bilo je mnogo teško bez Zlate. Nedostajala mi je svakoga dana. Gledao sam je koliko god su mi obaveze dozvoljavale, ali nisam imao povratnu informaciju od nje. Kad to traje koliko je trajalo, čini vam se da je večnost. Bio sam uz nju i patio kad je ona patila", kaže Vlada, a Zlata se nadovezuje:

"Mojim klincima uopšte nisam nedostajala, čak su mi rekli. Pa šta što nisi bila kod kuće, gledali smo te na TV, kao da si bila sa nama. To su tinejdžerska posla."

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track