LUNA I ANABELA ZARATILE ZBOG MARKA! Luna odbrusila mami: Ostavi me na miru! Marko je sad moj život!
Foto: Printscreen

Svađa

LUNA I ANABELA ZARATILE ZBOG MARKA! Luna odbrusila mami: Ostavi me na miru! Marko je sad moj život!

Rijaliti -

Luna Đogani rešila je da okrene leđa Anabeli Atijas! Naime, Anabela se konstantno bunila protiv Lunine veze sa Markom Miljkovićem, a sve je kulminiralo kada je Atijasova organizovala porodično putovanje, a u planove nije uključilai neželjenog zeta.

foto: Printscreen

Luna je sve vreme obećavala mami da će ići sa njom, sestrama i očuhom u Grčku, a dva dana pred put joj je rekla da odustaje.

"Luna je imala ozbiljnih problema sa majkom po izlasku iz rijalitija. Anabeli se pre svega nije dopadalo ćerkino ponašanje za vreme boravka u "beloj kući", a na sve to desila se veza sa Miljkovićem, koju ona od samog starta nije odobravala. Upravo iz tog razloga, Luna se složila sa idejom da otputuju zajedno na odmor", otkirva izvor.

Anabela je odmor isplanirala još pre nego što je Luna izašla iz "Zadruge" na i veoma se radovala što će zajedno sa ćerkama i suprugom uživati daleko od medija i problema.

"Kada je izašla iz rijalitija, to je bila prva vest koju joj je Anabela saopštila. Tada se Luni učinilo kao dobra ideja, jer nije znala kako će teći veza sa Markom, sa kojimu tom periodu nije bila u dobrim odnosima. No kako su se pomirili, Luna je odlučila da promeni ploču", otkriva izvor, koji dodaje da he Anabela poludela kada joj je Luna saopštila da ostaje

"Anabela nije verovala šta joj ćerka govori. Počela je da urla i da govori da će joj se desiti isto što i sa Slobodanom Radanovićem, koji ju je izdao, ako nastavi da povlađuje Marku i ne misli na sebe. Luna je plakala i nije mogla da dođe sebi. Govorila je Anabeli da voli Marka, te da ne želi da budu razdvojeni dve nedelje. Atijasova je tada shvatila koliko je sati i rekla je ćerki da je to njen izbor, da ne želi više da joj se meša, ali isto tako da joj neće biti podrška kada je Marko prevari i ostavi. Lunu su zabolele te reči, ali nije želela da odustane od ideje da letnji odmor provede u Beogradu sa dečkom", kaže izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Vip/Foto Prinrsceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track