Svađa

ĐETIĆ BRUTALNO ISPLJUVAO STANIJU, PA DOBIO ŠAMARČINU KAKVU NIJE OČEKIVAO! Stanija se oglasila posle Tomović žestokih uvreda! Posle ovoga joj tek NIKAD neće oprostiti! (FOTO, VIDEO)

Rijaliti -

Starleta Stanija Dobrojević odmah je odgvorila na prozivke bivšeg dečka Vladimira Tomovića, s kojim je bila u ljubavnoj romansi u Zadruzi. Naime, đetić je izneo svoje negativne stavove koje ima sada o Staniji i istakao kako je ona svojim pričama prevarila narod i da joj nikada neće oprostiti greške.

Dobrojevićeva je odmah odgovorila objavivši fotografiju na Instagramu sa novim dečkom. U roze majicu istakla je grudi, dok je Marković bio bez gornjeg dela odeće na sebi. Inače ovo je Stanijina prva objava na Instagramu nakon gostovanja njenog bivšeg dečka.

??

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Stanija ovom fotografijom navodno je želela da uputi Vladimiru poruku da sada uživa u ljubavi sa Markom, a ono što je sigurno jeste da Stanija ne skida osmeh sa lica.

Stanija je postavila i video iz Nju Džerzija i plaže na kojem se vidi kako uživa, uz opis da je život predivan.

foto: Printscreen Pink

Podsetimo, strleta je započela je ljubavnu u romansu sa Vladimirom Tomovićem u Zadruzi 1. Često su razmenjivali emocije pred kamerama, a zatim su počeli da se svađaju. Nakon nekoliko nedelja Vladimir je odlučio da ostavi Staniju putem video-poziva koji su gledali milioni.

Dobrojevićeva je potom ušla u Zadugu 2 i uplovila u ljubavnu vezu sa Podgoričaninom Markom Markovićem.

foto: Filip Plavčić

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja