Najnovije vesti

DANAŠNJA VELIKA LJUBAV LUNE ĐOGANI, JE BIO DOMAĆIN NA DRAGANINOJ SVADBI: Lepi Mića se ne smiruje, RASKRINKAO Mitrovu i Đoganijevu DO KOSKE!
Foto: Printscreen RTV Pink, Printscreen/Instagram

sve rekao

DANAŠNJA VELIKA LJUBAV LUNE ĐOGANI, JE BIO DOMAĆIN NA DRAGANINOJ SVADBI: Lepi Mića se ne smiruje, RASKRINKAO Mitrovu i Đoganijevu DO KOSKE!

Rijaliti

Lepi Mića uključio se tokom gostovanja Dragane Mitar pošto nije mogao da izdrži, a da ne prokomentariše Lunu Đogani. On je 

 

On je objasnio da je njegova doskorašnja drugarica govorila istinu u rijalitiju, pa na pola stala i da joj je greška što je slušala ljude koji joj nisu prijatlji. Sa druge strane, pomenu o je Maju Marinković koja je slušala njegove savete, a onda i osvojila 5. mesto u "Zadruzi". 

 

 

"Ne psujem samo ja nego i taj koji se sa mnom svađao. Svi su se tamo strašno vređali. Ja znam da frustrirane babetine nemaju šta drugo da rade nego da mene prozivaju, glavu dajem da su se više vređali njihovi puleni Marko i Luna, nego ja. Čuo sam ja da su psovke Zorice Marković prirodne, a moje podle. Ja sam se sa Draganom posvađao, ona je videla da je Maja koja je mene slušala bila peta, a da je ona koja je slušala svoje prijatelje imala 1%. Dragana je ničim izazvana okrenula ploču i pošla za ljudima koji nemaju šta dobro da joj kažu, već gledaju da je iskoriste. Svi su oni išli oko Dragane. Miljković, današnja velika ljubav Lune Đogani, je bio domaćin na Draganinoj svadbi. Draganina najveća greška je što je stala na pola puta svoje istine. Ona je priznala svoje greške javno na televiziji, a ostale se skrivaju i lažu. Luna je dete iz braka koji se raspao. Nije Dragana varala muža sa vanzemaljcima. Ja sam realan čovek, kad uvredim znam da kažem i "Izvini". Dragani sudi neko ko nije realan. Oni sude Dragani što je upropastila svoj brak, a ne sude nekome ko je upropastio tuđ brak. Nemojte da pravite od Lune Đogani sveticu. Svaku noć me spominju u emisijama, što znači da izazivam reakciju. Moje psovke nisu za pohvalu, a da li je za pohvalu j*bačina sa tuđim mužem? Moj zaključak na večerašnju emisiju je da svako ima pravo da se uključi i da kaže šta hoće, a realnost je daleko od njih, previše smo se podelili i previše smo ofarbani svojim ljubimcima. Gledaoci su potrebni nama, kao i mi njima, ali ja nemam način da se opravdam. Tražim samo da budu realni. Ako sude Dragani, neka sude i nekom drugom ko je upropastio tuđi brak", rekao je Mića u jednom dahu.

 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs / Foto: Printscreen RTV Pink, Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...