VEČERAS POČINJU PAROVI 8: Milioni čekaju da vide ko su novi učesnici RIJALITIJA!
Foto: Damir Dervišagić

Sprema se šou

VEČERAS POČINJU PAROVI 8: Milioni čekaju da vide ko su novi učesnici RIJALITIJA!

Rijaliti -

S televizije Hepi ne žele ništa da otkrivaju, pa ni imena takmičara, jedino obećavaju pravi šou, kakav su gledaoci pratili i prethodne sezone

Nova, osma sezona rijalitija „Parovi“ televizije Hepi počinje večeras. Nakon dvomesečne letnje pauze luksuzna vila u Zemunu dobiće nove stanovnike, ali će se i neki stari vratiti.

foto: Damir Dervišagić

S televizije Hepi ne žele ništa da otkrivaju, pa ni imena takmičara, jedino obećavaju pravi šou, kakav su gledaoci pratili i prethodne sezone. Nagovestili su da će u rijaliti ući neki učesnici koje je publika imala prilike da gleda ranije u ovom formatu, ali ko će dobiti priliku da ponovo učestvuje, još uvek ne žele da kažu. Hoće da to bude iznenađenje za sve fanove „Parova“.

Pobednik sedme sezone je Mladen Vuletić, pa mnogi očekuje da će se on pojaviti na početku osme sezone, bar da ozvaniči njen početak. On je osvojio 30.000 dolara, a koliko će sada iznositi glavna nagrada znaće se tek na kraju rijalitija, jer produkcija ima pravo da smanjuje svotu ukoliko takmičari krše pravila.

Drugo mesto u prošloj sezoni osvojio je Ivan Marinković, a već se šuška da i ova neće moći da prođe bez njega. Čak se govori da će mu produkcija televizije Hepi organizovati venčanje s devojkom Jelenom pred kamerama.

foto: screenshot Happy TV

Kurir / M. T, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja